Let op: Dit document is een vertaling. Als je niet duidelijk over de exacte betekenis zijn, lees dan de Engels origineel door te klikken op de Engels vlag op de bodem van deze pagina.

Aansprakelijkheid voor de inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor de inhoud op deze pagina’s onder de algemene wet. We zijn niet verplicht als een service provider te controleren doorgegeven of opgeslagen vreemde informatie of om omstandigheden die duiden op illegale activiteiten te onderzoeken. Verplichtingen te verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie op grond van de algemene wetten blijven onaangetast. Echter, een relevante verplichting is alleen mogelijk vanaf de datum van de kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van dergelijke schendingen, zullen wij de inhoud onmiddellijk verwijderen.

 

Aansprakelijkheid voor links

 

Ons aanbod bevat links naar externe websites waarover wij geen controle hebben. Daarom kunnen wij geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud ervan. De respectievelijke aanbieder of de exploitant van dergelijke sites is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van enige Gelinkte Site. De gekoppelde sites werden gecontroleerd op het moment van koppelen voor mogelijke schendingen van de wet. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen. Een permanente controle van de gelinkte pagina’s is onredelijk, zonder concreet bewijs van een overtreding. Na kennisgeving van schendingen, zullen wij dergelijke links onmiddellijk te verwijderen.

 

Auteursrecht

 

De inhoud en werken op deze pagina’s gemaakt door de website exploitant zijn onderworpen aan de Europese wetgeving auteursrecht. Duplicatie, verwerking, distributie en elke vorm van uitbuiting buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze pagina’s zijn alleen toegestaan ​​voor prive, niet-commercieel gebruik. Wat de inhoud niet door de website exploitant de auteursrechten van derden. Bijdragen van derden worden als zodanig gemarkeerd. Mocht u nog steeds bewust te zijn van schending van het auteursrecht, vragen wij om een ​​hint. Na kennisgeving van schendingen, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd Required fields are marked *

Verwijder formulierToevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.